Hoppa till innehåll
Quietly Improving Your Environment

Vibratec levererar lösningar till SATS Karlaplan

Vi på Vibratec är glada och stolta över att vara en del av byggandet av SATS Karlaplan, ett toppmodernt gym beläget i hjärtat av Östermalm, Stockholm!

Gymmet har en imponerande yta på cirka 1600 kvadratmeter och kommer att erbjuda den senaste träningsutrustningen, rymliga områden för konditionsträning och fria vikter, personlig träning, en stor gruppträningssal och HotStudio.

I ett projekt som detta är ljudisolering en viktig aspekt. Fokus ligger på att skapa en trevlig miljö för både gymmets medlemmar och de närliggande verksamheterna.

För att säkerställa effektiv ljudisolering har vi på Vibratec tillhandahållit våra högkvalitativa lösningar. Ett 1000 kvadratmeter stort område har utrustats med våra golvsystem VT-BAT, med Regufoam pads i olika dimensioner för att passa olika delar av lokalerna. Dessutom har taken utrustats med våra taksystem VT-SFC, komplett med gängstänger, förankringsbultar och borrar.
Vi har också levererat elastisk remsa VT-STRIP (en självhäftande mjuk elastisk remsa), akustiska fogar VT-FAS (en brandklassad akustisk tätning) och fuktighetsbevarande lim DG-2000 (för dämpning av sandwichskikt), för att uppnå optimal ljudisolering.

Vi är tacksamma för möjligheten att vara en del av detta spännande projekt och är glada att våra lösningar bidrar till att skapa den bästa möjliga miljön för människorna i byggnaden.

Intresserad av ljudisolering för gym?

Kontakta oss gärna för mer information

Kontakta oss