Hoppa till innehåll
Bild på nya Gottsundaskolan
Quietly Improving Your Environment

Golv- och taksystem till Gottsundaskolan

I samarbete med Skolfastigheter uppför IN3PRENÖR AB den nya Gottsundaskolan i Uppsala. 

Den nya, moderna och större skolan kommer att välkomna 720 elever i årskurserna 6-9. Förutom själva skolan kommer byggnaden att innehålla en fullstor idrottshall, en fritidsklubb, ett bibliotek, en dansstudio och ett multifunktionellt aktivitetshus för föreningar.

Dessa mångsidiga anläggningar ställer höga krav på vibrations- och ljudisolering för att säkerställa att alla aktiviteter kan äga rum utan att störa varandra. En särskild utmaning i det här projektet är att idrottshallen ligger på andra våningen medan undervisningen äger rum i rummen nedanför. Genom att integrera ljudisolering i byggnadskonstruktionen kan överföringen av vibrationer minimeras, vilket säkerställer att strukturellt buller inte orsakar störningar i intilliggande områden.

Vi på Vibratec är glada över att vara en partner till IN3PRENÖR i detta projekt, leverera vår VT-BAT golvsystem och VT-SFC taksystem. Dessa system kommer att installeras i metall- och träbearbetningsrummen, musikstudion och idrottshallen för att motverka strukturellt buller och säkerställa en optimal akustisk miljö.

Bild på Vibratec och IN3PRENÖR vid Gottsundaskolan

Intresserad av golv- eller/och taksystem?

Kontakta oss gärna för mer information

Kontakta oss